Carbon Sense City Spa

Openingsuren

Maandag  10u00–18u30
Dinsdag 10u00–18u30
Woensdag 10u00–18u30
Donderdag 10u00–18u30
Vrijdag 10u00–18u30
Zaterdag 10u00–18u30
Zondag 10u00–16u40

 

Omwille van Corona werken wij in tijdsblokken en laten wij een maximaal aantal personen toe. Reserveer tijdig via www.carbonsense.be. Wil je jouw behandeling reserveren? Dit kan op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, en weekenddagen (de hammamruimte is nog steeds gesloten).

Midden in de stad Genk op de 5de verdieping van het unieke Carbon Hotel vind je Carbon Sense City Spa, een oase van rust en sereniteit. Een heerlijke plek om "quality time" door te brengen, waar je even kan ontsnappen aan je agenda of wegduiken uit de drukte en de stress van het dagelijkse leven.

In dit trendy kader van 700 m² inspirerend design nemen wij je mee op een zintuiglijke reis of laat je je door professioneel geschoolde handen behandelen tot je weer helemaal goed in je vel zit. Beleving & resultaat zijn onze focus. Dit ervaar je dankzij het exclusief wellnessgevoel waarin zowel totale ontspanning, de prikkeling van al je zintuigen en ook de resultaatgerichtheid van de behandelingen centraal staan. Hier gaat het om échte huidverbetering, het evenwicht tussen lichaam & geest en de heilzame totaalbeleving van échte wellness.

Carbon Sense biedt alles wat je nodig hebt voor je beauty, health, wellness en voor je exclusief selfness moment. Als gast van Carbon Hotel geniet van je onbeperkte toegang.

Bezoek de website