Vergaderen

In dit bekroonde wellnesshotel in het centrum van Genk ervaar je het Limburgse mijnverleden in alle luxe. Het gastronomisch restaurant en de hippe wijnbar geven je professionele meetings net dat ietsje meer. In het wellnesscenter bieden relaxerende behandelingen de ideale break tussen de meetings door. Liever wat actiever? De daktuin van Carbon Hotel leent zich prima tot bijvoorbeeld een sessie schermen of brainstormen in de buitenlucht.

Gratis offerte

Een vergadering of teambuilding organiseren? Vraag dan via het formulier een offerte aan.

Gratis offerte Factsheet

Boardroom

De boardroom leent zich perfect voor kleine vergaderingen of als break-out zaal

26 m² Maximum 12 personen

Gratis offerte

Meet 1

Uitgerust met SmartBoard. Het interactieve SMART Board is een aanraakgevoelig scherm dat met een computer verbonden is. Alles wat je op de computer kan doen, kan je ook op het interactieve whiteboard doen. Geen onleesbare notulen meer.

60 m² Maximum 60 personen

Gratis offerte

Meet 2

Vergaderzaal Meet 2 is uitgerust met het ClickShare wireless presentatie systeem. Geen stress meer met kabels en connecteren van je beamer, in deze vergaderzaal sluit je hem gewoon draadloos aan.

60 m² Maximum 60 personen

Gratis offerte

Daktuin

In hartje Genk inspireert de daktuin van Carbon Hotel jou. De daktuin is dé locatie voor jouw outdoor vergadering, breakout, teambuilding of event.

1500 m² Maximum 200 personen

Gratis offerte

Different activities

Op zoek naar de gepaste teambuilding voor jouw groep? Een meeting afwisselen met een leuke activiteit? Ontdek enkele van de different activities!