Over Carbon Hotel

Een warme ontvangst in hartje Genk, een totaalbeleving op zich. Met een oprechte glimlach en jij als middelpunt staat het ambitieuze team dagelijks voor jou klaar! Oog voor detail, het samenbrengen van kwaliteit en beleving en natuurlijk niet te vergeten het verwennen van onze gasten in alle aspecten; dineren bij Restaurant Gusto, ontspannen bij Carbon Sense City Spa en genieten van een goed gesprek in onze wijnbar.

Carbon Hotel is gelegen in het stadscentrum van Genk, tegenover het station en dichtbij de shoppingcentra. Het paradijs voor de shop-a-holics. Natuurliefhebbers kunnen er heerlijk wandelen of fietsen bij Domein Kattevennen, één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen.

Alle 60 kamers met wandhoge ramen kijken uit op de binnentuin. Genieten onder de regendouche of uitrusten in bad? De keuze is aan jou. Wist je dat je zelfs de kleur van de verlichting in de kamer kan aanpassen aan je humeur?

De dag starten met een energievol ontbijt, heerlijk lunchen of dineren doe je bij Restaurant Gusto, een trendy restaurant met een waaier aan gerechten. De hele dag kun je genieten van smaak. Een overheerlijk ontbijt, net zo uitgebreid als je zelf wenst. Het lunchmenu bestaat uit vernieuwende, betaalbare én snelle gerechten. In de namiddag relax je met een espresso of kopje thee en een vers gebakje. ’s Avonds combineer je de verfijnde (h)eerlijke gerechten met verrassende wereldwijnen uit onze rijke wijnbar. In de trendy wijnbar word je verwend met kleine, verfijnde gerechten en topwijnen, verkrijgbaar per glas!

Op de vijfde verdieping van Carbon Hotel vind je Carbon Sense City Spa, een oase van rust en sereniteit. Een heerlijke plek om "quality time" door te brengen, waar je even kan ontsnappen aan je agenda of wegduiken uit de drukte en de stress van het dagelijkse leven. In dit trendy kader van 700 m² inspirerend design nemen wij je mee op een zintuiglijke reis of laat je je door professioneel geschoolde handen behandelen tot je weer helemaal goed in je vel zit. Beleving & resultaat zijn onze focus. Dit ervaar je dankzij het exclusief wellnessgevoel waarin zowel totale ontspanning, de prikkeling van al je zintuigen en ook de resultaatgerichtheid van de behandelingen centraal staan. Hier gaat het om échte huidverbetering, het evenwicht tussen lichaam & geest en de heilzame totaalbeleving van échte wellness. Carbon Sense biedt alles wat je nodig hebt voor je beauty, health, wellness en voor je exclusief selfness moment.