Restaurant Gusto

Gedurende de maand januari zal Restaurant Gusto omwille van vernieuwingswerken gesloten zijn. Gedurende de maand januari opent Restaurant Gusto bij Restaurant Molenvijver de pop-up Gusto by the lake. Heerlijke gerechten, goede wijnen en een prachtig uitzicht zorgen voor een unieke ervaring. Meer info vind je hier. Wil je zeker zijn van jouw plekje? Reserveer jouw tafel hier.

 

In Restaurant Gusto ben je de hele dag welkom tijdens het ontbijt, de lunch of diner. De hele dag kan je genieten van smaak. Een overheerlijk ontbijt, net zo uitgebreid als je zelf wenst. Restaurant Gusto staat voor passie en gedrevenheid, waar kwaliteit altijd voorop staat. Een gastronomisch concept van een hedendaagse keuken met wereldse invloeden, uitgevoerd onder leiding van chef Bo Frei en sous-chef Lars Delabye. Ondersteund door een klassevolle bediening die elke dag klaar staat om jou, onze gast, in de watten te leggen. Voor topwijnen, cocktails, een lekkere amusekaart en hoogstaande gerechten ben je bij Restaurant Gusto op de juiste plaats.

Benieuwd naar de menukaart? Deze ontdek je hier.

Bezoek de website

Menu’s

See above

Openingsuren

Maandag

gesloten
bar geopend van 13u00 tot 21u00


Dinsdag - vrijdag
Ontbijt 7u00 - 10u00
Lunch 12u00 - 15u00
Diner 18u00 - 22u00
 
Zaterdag & zondag
Ontbijt 7u00 - 11u00
Lunch 12u00 - 15u00
Diner 18u00 - 22u00

 

 

Reserveer nu

Ontbijt

Omwille van vernieuwingen in de keuken, wordt het ontbijtbuffet geserveerd in Hotel ECU, gelegen op 100 meter van Carbon Hotel.

Het ontbijt biedt een ruime keuze van broodjes, fruitsappen, luxe beleg, een heerlijk gebakken eitje en andere smaakvariaties.

Ontbijttijden

Maandag - vrijdag 7u00 – 10u00
Zaterdag - zondag 7u00 – 11u00

Om onze different gasten op een veilige manier een heerlijk ontbijt aan te bieden, wordt er gewerkt met tijdsblokken. Bij check-in zal gevraagd worden naar het gewenste ontbijtuur.

Prijs

€ 22.50 per persoon